Auto-Moto-Nautic Imobiliare Electronice-Electrocasnice Casa-Gradina Moda-Sport Afaceri-Servicii Animale-Agro-Industrie Pierdut
Adauga anunt nou

Cum adaug un anunt ?

Butonul "Adauga anunt nou" apare in coltul din dreapta sus, dupa care completeaza campurile corect si apasa "Publica". Verifica adresa de email pentru a activa anuntul in cazul in care nu ai cont.

De ce sa sters anuntul ?

Anunturile care nu corespund bunului simt, decentei respectiv regulior bazate pe legislatia actuala vor fi sterse automat !

Cum activez anuntul ?

Verifica adresa de email pentru activarea anuntului. In cazul in care nu apare incerca si in Spam(Junk), desi ai urmat pasii si anuntul nu este vizibil verifica daca ai scris corect email-ul la publicare.

Cat timp este activ un anunt ?

Anuntul este activ pentru 30 de zile, dupa care se dezactiveaza automat. Daca ai cont pe voco.ro poti prelungi din contul tau la meniu "Anunturi".

Cum modific un anunt ?

Modificarea anuntului se poate face numai daca ai un cont pe voco.ro si esti logat, la "Optiuni" si "Anunturi", fara cont nu poti modifica anuntul dupa publicare.

Cum dezactivezi/prelungesc un anunt ?

Dezactivarea anuntului se poate face la "Optiuni" si "Anunturi" unde ai optiunea de a dezactiva sau prelungi (30 zile) anuntul.

Despre cont (schimbare nume,parola,adresa..)

Daca vrei sa schimbi parola,numele sau adresa o poti face la "Optiuni", si daca vrei sa stergi contul tot aici gasesti "Sterge Contul" desi nu cred ca ai avea un motiv :)

Am uitat parola !

Daca ai uitat parola poti cere alta la "Contul Meu" si "Ai uitat parola?" , daca vrei sa schimbi parola primita o poti face la "Optiuni" si "Schimba Parola".

Recomandari

Daca inviti un prieten pe situl voco.ro primesti o recomandare pentru fiecare cont creat (valid). Cu recomandarea poti face un anunt premium pentru 30 zile. Poti folosi maxim 2 recomandari pe un utilizator. Daca anuntul este dezactivat, marcarea "Premium" tot continua !

Anunturi premium

Avantajele anunturilor premium:

- anuntul va fi promovat 30 zile.
- anuntul apare in lista pe prima pagina !
- anuntul apare alternativ pe prima pagina evidentiat ! ( doar versiunea desktop/laptop/tableta).
- anuntul apare alternativ pe fiecare pagina.
- anuntul este marcat cu un triunghi rosu.
- anuntul se prelungeste automat si este valabil pentru 30 zile.

Prin apasarea "Accept !" si utilizand serviciile voco.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor, acestea find utilizate pentru a oferi o experienta cat mai buna. Afla mai multe