Auto-Moto-Nautic Imobiliare Electronice-Electrocasnice Casa-Gradina Moda-Sport Afaceri-Servicii Animale-Agro-Industrie Pierdut
Adauga anunt nou

Voco.ro este locul unde poti vinde/cumpara sau oferi "Gratis", si nu in ultimul rand cauta sau publica persoane/obiecte/animale pierdute.
Fii atent la Termeni si Conditii deoarece trebuie sa fi de acord cu acestea pentru a putea publica anuntul.


Urmatoarele expresii sunt folosite pe site:
- Site = Pagina web www.voco.ro (se refera la pagina completa).
- Utilizator = Orice persoana fizica sau juridica, minim 18 ani, care acceseaza site-ul voco.ro, adica tu.
- Anunt = Oferta adaugata de un Utilizator prin care este descris un produs sau un serviciu cu scopul vanzarii/inchirierii.
- Vanzator = Cine ofera spre vanzare/inchiriere unul sau mai multe produse sau servicii.
- Cumparator = Cine cumpara unul sau mai multe produse/servicii.
- Moderatori = Persoanele care verifica anuntul si pagina voco.ro.
- Termeni si conditii = Prezentul contract de utilizare.


Ce inseamna acceptarea conditiilor:
- Pentru folosirea site-ului voco.ro este necesara acceptarea neconditionata in totalitate a acestor Termeni si Conditii. Prin folosirea site-ului voco.ro, se intelege atat accesarea, vizitarea, inregistrarea unui cont pe site, cat si folosirea serviciilor de publicare pe site a anunturilor pentru vanzarea/cumpararea/inchirierea de bunuri sau servicii.
- Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza aceasta pagina in orice moment.
- Voco.ro nu isi asuma raspunderea pentru transport, adica transportul se face prin intelegerea comuna a ambelor parti vanzator - cumparator. (verificare colet, pret transport,conditii de ambalare,etc).
- Prin publicarea anuntului pe site-lui voco.ro, declari ca esti de acord in totalitate si neconditionat cu toate clauzele prezentate in acest document !
- Voco.ro isi rezerva dreptul de a inlatura anunturile false, incomplete sau incorecte !
- Se pot vinde numai produse care corespund legi vanzari online !
- Utilizatorul care foloseste site-ul voco.ro sau care ofera informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site isi da consimtamantul ca datele lui sa fie colectate si prelucrate, cu respectarea si fara a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor.


Serviciile oferite de voco.ro:
- Voco.ro ofera urmatoarele servici online, poti publica gratuit anunturi pentru a vinde/inchiria sau a cumpara, plus se pot adauga produse "Gratis" de care nu mai ai nevoie, sau cauta persoane/obiecte/animale pierdute.


Adaugare anunt voco.ro:
- Pentru adaugarea unui anunt pe voco.ro trebuie sa completezi formularul pe care il gasesti la "Adauga anunt nou" pe situl voco.ro, te rugam sa folosesti date reale pentru a putea fi contactat de cumparator.
- Poti promova anuntul Gratuit ! adica poti face "Premium" pentru 10 zile, daca ne recomanzi unui prieten.(Prin trimiterea unui link din contul tau la "Recomandari" partea de sus a pagini "Linkul tau de recomandare:"), recomandarea gratuita este valabila numai daca persoana caruia ii trimiti recomandarea isi creaza un user pe situl voco.ro.
- Daca un anunt promovat este dezactivat de catre Moderatori inainte de expirarea perioadei de promovare datorita incalcarii termeniilor si conditiilor site-ului voco.ro sau sters de pe site in urma unui raport primit din partea utilizatorilor site-ului in momentul reactivarii, anuntul nu va mai fi promovat.
- Termenul de 10 zile nu se prelungeste ! Daca un anunt promovat este dezactivat de catre Utilizator inainte de expirarea perioadei de promovare, marcarea "Premium" tot continua !
- Orice anunt de pe voco.ro se poate promova odata si tine 10 zile, dupa 10 zile se pote promova din nou.
- Orice anunt publicat pe voco.ro este valabil pentru 30 zile ! Cu posibilitatea de a prelungi la "Optiuni" si "Anunturi" (daca ai un cont).
- Anunturile care vor fi marcate "Premium" se vor prelungi automat 30 zile de la ziua marcarii.
- Anunturile "Premium" vor aparea pe prima pagina (adica pagina de pornire voco.ro) cat si in paginile de cautare/vizualizarea, anunturile vor fi afisate alternativ, la fiecare reincarcare a paginii, si sunt marcate cu un triunghi rosu in dreapta sus a anuntului.
- Numarul anunturilor ce se pot publica (momentan) este nelimitat !
- Anunturile dublicate se vor sterge automat.
- Nu pune date cu caracter personal in descrierea Anuntului.


Dreptul de autor:
- Tot continutul paginii voco.ro, prin tot continutul intelegandu-se imagini, texte, grafica, inclusiv Anuntul publicat pe site pentru care Vanzatorul cedeaza dreptul de utilizare, in favoarea Cumparatorului, link-uri si orice alt continut audio-vizual, cat si design-ul grafic, si orice alte date si informatii apartin Site-ului. Aceste informatii sunt protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
- Informatiile publicate pe voco.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al Cumparatorului. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
- Prin publicarea unui anunt pe site-ul voco.ro tu afirmi, garantezi si sustii ca detii toate drepturile de autor pentru imagini, text si continut si nu incalci dreptul de proprietate intelectuala al unei terte parti. Tu esti singurul raspunzator pentru tot ceea ce postezi si de consecinta publicarii unui anunt !
- Prin publicarea unui anunt pe site-ul voco.ro accepti sa acorzi catre Cumparator o licenta cu titlu gratuit, nelimitata in timp si irevocabila prin care transmiti catre site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, esti de acord ca anunturile publicate !!


Inregistrarea si anularea:
- Voco.ro este destinat persoanelor fizice sau juridice cu varsta minima de 18 ani si capacitate deplina de exercitiu.
- Datele de autentificare pe voco.ro sunt confidentiale. Recomandam sa iti iei masuri de precautie si sa iti alegi o parola puternica (alcatuita din cifre si numere).
- In cazul in care vrei sa stergi contul de pe voco.ro o poti face la "Optiuni" si "Sterge Contul" desi nu cred ca ai avea un motiv :)
- Dupa dezactivarea contului si retragerea tuturor anunturilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediata a rezultatelor de cautare in motoarele de cautare.
- Ne rezervam dreptul de a sterge sau edita orice Anunt care nu respecta Termenii si Conditiile, in orice mod. Te vom informa despre motiv.


Imaginile incarcate:
- Imaginile care nu au legatura cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi sterse.
- Imaginile care contin watermark-uri vor fi sterse.
- Imaginile utilizate trebuie sa nu aiba nicio restrictie, fiind interzisa utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terti, in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti.


De ce raspunde voco.ro:
- Incercam sa oferim cel mai bun serviciu, dar nu putem garanta ca va fi perfect, nu iti putem oferi nici o garantie ca site-ul voco.ro va fi disponibil neintrerupt sau fara erori !
- Voco.ro nu raspunde pentru produsele vandute de catre Vanzatori nici de cantitatea sau calitatea acestora(sau orice alt aspect).
- In niciun caz voco.ro sau moderatorii sai nu vor fi raspunzatori pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecintele ce rezulta din lipsa de acuratete a continutului, erori, pierderi sau stricaciuni de orice fel aparute in urma folosirii oricarui continut postat.
- Voco.ro nu raspunde pentru continutul conversatiilor desfasurate prin intermediul sistemului de mesagerie de pe Site.
- In cazul in care apare un conflict te rugam sa ne contactezi si vom incerca sa rezolvam problema pe cale amiabila.

Prin apasarea "Accept !" si utilizand serviciile voco.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor, acestea find utilizate pentru a oferi o experienta cat mai buna. Afla mai multe